Ha stresszes, akkor szaunázzon!

A szaunázás oldja a feszültséget, a szorongást. Segít objektíven látni a problémákat és rávilágít azok megoldási lehetőségeire. Mindemellett örömet szerez és még a teljesítőképességet is növeli. 

Persze nem kifejezetten a szauna hőjében való izzadás az, ami erősíti a lelket. A teljes szaunázás folyamata van pozitív hatással a pszichére. Vagyis a hevítés, a hűtés, valamint a szaunázás utáni nyugodt relaxálás fog együtt eredményt hozni. 

A szaunázás egyébként sokaknál egészen eufórikus élményt vált ki. A szeánsz során endorfin szabadul fel, vagyis boldogságot érzünk. A boldog ember pedig elengedi a stresszt… Pontosabban jól tudja kezelni azt. De nem csak így oldódik a feszültség. A szauna hője az izmokat is ellazítja, ami közvetve megintcsak hatással van a lélekre. Ha nem feszült az izomzat, megszűnik a görcsösség, ezáltal sokkal jobban érezzük magunkat mentálisan is.

Vagyis ha úgy érzi, a kelleténél stresszesebbek a mindennapok, próbálja ki a szaunázást. Akár egy egész napos wellness részeként – mondjuk a Vulkánfürdőben.

Nem fogja megbánni! Várjuk ősszel is Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!