Fürdőzés + Ság hegyi túra

Tudta, hogy a Ság hegynek van saját honlapja? Ami nem csak azért lényeges információ, mert ezen a helyen minden tudnivalót megtalál az egykori vulkánról, hanem mert a környék túraútvonalait is könnyedén átböngészheti. 

A sag-hegy.hu-n természetesen a legfontosabb látnivalókról is írnak, ahogy arról is, merre kell haladni ahhoz, hogy a lehető legjobban megismerhessük a hegyet. Az oldalon olvashatók élménybeszámolók, illetve számtalan fotó is megtekinthető. Természetesen a ma is látogatható egykori vulkán kráteréről, az egyes tanösvényekről és a környező szőlőültetvényekről is.

Miért mondjuk el mindezt a Vulkánfürdő honlapján?

Mert azt gondoljuk, hogy egy celldömölki kikapcsolódás nem lehet teljes egy Ság hegyi túra nélkül. Különösen a többnapos programok igénylik ezt. Nem mellesleg egy kiadós túra után jobban esik a gyógyfürdőzés, a szaunázás is. 

Vagyis ha Celldömölkre jön – akár most ősszel -, a Vulkánfürdőben való lazítást feltétlenül egészítse ki egy “vulkántúrával”. Járja be a krétert, tekintse meg a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpontot, a Sághegyi Múzeumot, a Trianoni Keresztet és a Bagolyvárat is.

Szállást akár a fürdővel közvetlenül átjárható Jufa Hotelben is foglalhat.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020