Öt gyógyfürdős szolgáltatás, ami segíthet a feszültség miatt kialakult nyaki fájdalom enyhítésében

Nagy részük ingyenes. Legalábbis a Vulkánfürdőben számos izomlazító megoldás alkalmazására nyílik lehetőség díjmentesen.

A napi fürdőbelépő megváltásán felül nem kell pluszban fizetni azért, hogy nyakzuhany segítségével masszíroztassuk a vállunk környéki izomzatot. 

Ugyanez a helyzet az izomfájdalmak enyhítésére kifejezetten alkalmas celldömölki gyógyvízben való megmártózásra. Nálunk nincs elkülönítve egymástól a gyógyfürdős egység és az élményfürdős rész. Egyetlen belépő áráért adott a lehetőség a pezsgőfürdőzésre és a termálvizes lazításra is. 

Akárcsak az úszásra. A Vulkánfürdőben egy hat sávos úszómedence várja azokat (is), akik egy kis mozgással oldanák a nyaki, illetve a hátban jelentkező izomfájdalmat.

Ne hagyja ki a szaunázást és a masszázst se!

Igaz, ezekért már pluszban kell fizetni, de a teljes regenerálódás és a komplex wellness élmény érdekében talán érdemes élni a lehetőséggel.

A Vulkánfürdőben természetesen a szauna hőjének segítségével is oldhatja az izmok merevségét. A fürdőben külön szaunavilág várja. A gyógyászati egységben pedig különféle masszázsokat kérhet. Akár olyat is, ami célzottan a stressz miatt kialakult izompanaszok enyhítésére alkalmas.

Hogy mennyibe kerülnek ezek az extra szolgáltatások? Íme, az árlistánk.

Ide kattintva pedig még több vulkánfürdős szolgáltatásról olvashat. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!