Őszi wellness pihenést tervez?

Foglaljon szállást a Vulkán Gyógy- és Élményfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA hotelben

Legyen szó hosszú hétvégéről vagy egy-két “ellopott” hétköznapról, Celldömölk remek választás. Nálunk az is élményekkel gazdagodhat, aki nem szívesen mozdulna ki a szállodából, és kizárólag wellness-szel töltődne fel. Illetve az is, aki aktívabb típus, és a fürdőzésen kívül természetközeli programokra is vágyik.

 

A Vulkánfürdő télen-nyáron használható kültéri medencékkel is rendelkezik, a wellness egységben üzemel szaunavilág, élményfürdő, de természetesen különféle relax szolgáltatások is igénybe vehetők. 

Ami pedig a kültéri programokat illeti.

A fürdő a Ság hegy lábánál található. Vagyis ha egy őszi kirándulásra vágyna, adott a lehetőség. Akár kerékpárral is bejárhatja a környéket. 

Ugyanakkor ne feledjük a gasztronómiai kalandokat se. Ősz lévén mindenképpen ajánlott néhányat felfedezni a hegyi borászatok közül. Illetve a környékbeli éttermeket is szívből ajánlunk.

Ahogy a Kemenes Vulkánpark meglátogatását is. Akár gyermekekkel érkezik, akár a párjával, a vulkánok működését interaktív módon bemutató múzeumba mindenképpen érdemes ellátogatni.

Már csak azért is, mert a Ság hegy is egy egykor működő vulkán volt, aminek a krátere most is látogatható.

Hogy döntött? Eljön hozzánk egy őszi wellness pihenésre? Mi szeretettel látjuk.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!