Csúszdák, gyógyvíz, pezsgőfürdő, szauna-világ – Minden adott ahhoz, hogy teljes legyen a családi wellness

Amíg a szülők a gyógyvízben vagy a szaunában lazítanak, addig a gyerekek a gyerekvilág medencéiben, csúszdázós egységeiben szórakoznak. Ilyen egy ideális családi wellness nap. Legalábbis szerintünk. Ezért is tartottuk fontosnak annak idején, hogy ne csak gyógyvizes medencéket alakítsunk ki, hanem legyenek csúszdák is fürdő belső egységében. No, meg gyermekmedencék. Merthogy a gyógyvizes fürdő szomszédságában az is van.

Ráadásul ez az egység úgy lett kialakítva, hogy a szülők a gyermekük minden mozdulatát figyelhessék. A medence körül ugyanis egy pihenőteret is létrehoztunk. 

A gyerekek, a szülők, a nagyszülők akár együtt is jöhetnek

A gyógyvizünk kiváló az idősebb korban jelentkező mozgásszervi problémákra. Az úszómedencénkben van lehetőség átmozgatni a testet. A fáradt izmokat pedig pezsgőfürdőben és szaunában regenerálhatjuk. Arról nem is beszélve, hogy van sószobánk és relax egységünk. Plusz, ha kedvünk tartja, télen is tudunk kint fürdőzni. A belső gyógyvizes medencéből ugyanis át lehet úszni a szabadtéri termálmedencébe. 

Vagyis legyen idősebb vagy középkorú a vendég, érkezzen a családdal vagy a barátokkal, a Vulkánfürdő ideális választás. Ráadásul mi úgy kínálunk teljeskörű wellness szolgáltatást, hogy az árainkat igyekszünk alacsonyan tartani.

Nézze meg itt, mennyibe kerülnek a belépők!

Töltődjenek fel nálunk, jöjjenek el hozzánk! Akár több napra is. A fürdő ugyanis közvetlenül átjárható a Jufa magyarországi hotelével. Ha kíváncsi lenne a szálloda kínálatára, ide kell kattintania.

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!