Több napos pünkösdi wellness pihenés Celldömölkön

Ha a nyarat egy hosszú hétvégés wellness-szel indítaná, a Vulkánfürdő ideális választás lehet. Már amennyiben kedveli a gyógyfürdős lazítást, szeret jókat kirándulni és a nyüzsgést is kerülné.

Celldömölk egy olyan hely, ahol minden megvan a teljes kikapcsolódáshoz, óriási tömegekre mégsem kell számítani. A wellness élmények minden korosztály számára adottak: gyógyfürdős egység, pezsgőfürdő, szaunák, csúszdákkal felszerelt gyermekvilág és kültéri medencék is várják itt a vendégeket – sok más spa szolgáltatás mellett.

Ami pedig az aktív időtöltést illeti: Celldömölk határában található egy egykor működő vulkán. Ez a Ság hegy, aminek a krátere ma is bejárható. A hegy kiváló terep a túrázóknak, vagy azoknak, aki szívesen kóstolnak helyi borokat. A területen ugyanis számos pince található. Aztán ott a Kemenes Vulkánpark, ahol interaktív tárlat mutatja be a vulkánok működését. És ne feledjük a város vallási emlékeit se. Celldömölkön jó pár felfedezésre érdemes épített örökség várja a kirándulókat.

Hol szálljunk meg?

Például a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható JUFA hotelben. Ha itt foglal szállást, természetesen adott a korlátlan fürdőzés lehetősége. 

Tegye meg, szervezze meg már most a pünkösdi kikapcsolódást! Vagy akár a nyári vakációt. Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020