Milyen medencék és csúszdák várják a strandolókat a celli fürdőben?

Amikor a nyári kikapcsolódáshoz keresünk ideális helyszínt, rendszerint a strandolási lehetőségeket is feltérképezzük. Egyebek mellett azt, hogy milyen medencék és csúszdák találhatók az adott üdülőhelyen. Ön is hasonlóan gondolkodik? Mutatjuk, hogy Celldömölkön, a Vulkánfürdő szabadtéri egységében mi minden várja a strandolókat.

Nézzük először a medencéket!

A strandon nem csak klasszikus strandmedence található. Itt akár gyógyvizes relaxálásra is sort keríthetünk. Méghozzá pezsgőfürdős és hagyományos medencében egyaránt. Ez utóbbi a belső egységgel átjárható 80 négyzetméteres medence, ami egész évben üzemel. De ugyanígy négyévszakos a két, udvaron található, vízi masszázs elemekkel rendelkező pezsgőfürdő is. 

Aztán ott vannak a nyári egység élményelemei.

Köztük az 560 négyzetméter vízfelülettel rendelkező élménymedence. Ami buzgárokkal, szökőkutakkal, örvényekkel és hidromasszázs elemekkel teszi felhőtlenné az celli kikapcsolódást.

Ne feledjük továbbá a szabadtéri csúszdamedencét és a kisgyermek pancsolót se. Illetve a beltéri egységben található családi fürdőt, ahol csúszda ugyancsak várja a kicsiket.

Hogy döntött? Szívesen lazítana a nyári hőségben (is) a celldömölki Vulkánfürdőben? Szívesen látjuk! Jöjjön el hozzánk! 

A nyitva tartásunkat itt, a belépőjegy árakat itt tudja megtekinteni.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!