Csúszdák is várják a strandolókat a celli Vulkánfürdőben

Ha nyár, akkor strand. Ha strand, akkor csúszdázás. Ez egy örök érvényű szabály. A gyermekek esetében mindenképpen. De talán olykor a felnőttek is szívesen csúsznak párat, ha már strandolnak. És Ön?

Akár a relaxálós wellness pihenést választja, akár az intenzívebb strandolós élményt keresi, Celldömölk jó választás. A Vulkánfürdőben ugyanis a gyógyvizes medencék mellett többféle csúszda is várja a strandolókat. És nem csak a kültéri egységben. Csúszdázásra a beltéri élménymedencéknél is van lehetőség. 

A strand részen egyébként a csúszda medencén kívül pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence is található. Vagyis nem kérdés, hogy a nyári fürdőzős kikapcsolódáshoz minden adott.

Ráadásul mindezt kedvező áron kínáljuk. A hasonló szolgáltatást nyújtó környező fürdők áraihoz képest a Vulkánfürdő belépőjegyei jóval olcsóbbak.

Plusz – ahogy ebben a bejegyzésünkben írtuk – nálunk a nap bármely szakában vásárolható két- vagy négy órás belépőt is. Így ha ez egész napot nem töltené strandolással, akkor is érdemes az irányt a celli fürdő felé venni.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!