Legyen bármilyen az időjárás, a Vulkánfürdőben adott a fürdőzés élménye

Változékonyabbra fordult az idő a nyaralás idején, esetleg az őszi wellness alatt jött egy újabb nyárias meleg…? Manapság mindkettő megesik. Szerencsére azonban a Vulkánfürdő vendégei esetében egyik eset sem eredményezi azt, hogy kevesebb élménnyel kellene beérni.

Ha hűvösebb van a strandolásra tervezett napon, ott a beltéri gyógyvizes egység és a gyermekek számára kialakított fedett élményfürdős részleg. De az is megesik, hogy egy őszi napon szokatlanul meleg az idő. Nálunk ebben az esetben nyugodtan választhatja a kültéri medencéket. Számos olyan szabadtári egységünk van ugyanis, ami télen-nyáron üzemel. A meleg vizű medencékben ősszel is nyugodtan strandolhatunk. Kinti pezsgőfürdős medence és klasszikus gyógyfürdős relax medence is várja a fürdőzőket.

Szóval érkezzen váratlan hűvös vagy az adott időszakban megszokotthoz képest különösen meleg, a Vulkánfürdőben nem marad fürdőzős élmények nélkül.

Válassza télen-nyáron a wellness helyszínéül a celli fürdőt. Akár több napra utazna, akár egy napos fürdőzés van tervben, a Vulkánfürdő ideális úticél.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020