Készüljön fel az őszre gyógyfürdőzéssel!

Az ízületek karbantartására, ellenállóbbá tételére a gyógyvíz kiváló. Ha időben kezdjük a kúrát, akár az őszi változékony idő okozta mozgásszervi panaszokkal szemben is ellenállóbbak lehetünk. 

Persze ehhez egy-két fürdőzés nem elég. Azoknak, akik rendszeresen küzdenek ízületi panaszokkal, célszerű kiadósabb gyógyfürdő kúrát kérniük. Akár nálunk, a Vulkánfürdőben.

A celldömölki gyógyvíz ugyanis kifejezetten hatásos a mozgásszervi problémák kikúrálásában. Különösen az elöregedéssel összefüggő panaszok azok, amik nálunk jól kezelhetők. 

TB támogatott gyógyfürdő kezelések Vulkánfürdő

A Vulkánfürdő gyógyvize nátrium-hidrogénkarbonátos-, kloridos típusú, lágy, nagy fluorid tartalmú kevéssé szulfidos meleg víz. Ez röviden annyit jelent, hogy kiválóan hat a porckopás, az ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalma esetén. De képes megszüntetni a derékfájást és a derékból kisugárzó fájdalmakat is.

Már amennyiben szakértő kezekbe adjunk magunkat.

A celli fürdőben természetesen erre is van lehetőség. Akár a társadalombiztosító által támogatott kezeléseket is kérhetünk. Természetesen szakorvosi vizsgálattal együtt.

A lényeg tehát: ha felkészítené az ízületeit az őszi változékony időre, ezt a Vulkánfürdőben megteheti. Akár több napos kúrára is várjuk. Szállást a fürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotelben is tud foglalni.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020