18 év alattiak gyógyúszása

Rendkívül fontos eszköz, a gyermekkori megbetegedések prevenciójában, a már meglévő kórképek korrekciójában, rehabilitációjában.
A vízben történő mozgás során a testre a hidrosztatikai nyomás, a felhajtóerő, a víz sűrűsége, hőmérséklete és kémiai összetevői hatnak. A hidrosztatikai nyomás kompressziós hatással van a testre, a perifériás erekre, befolyásolja a légzés mechanikáját, csökkenti a gyulladt ízületek térfogatát. A felhajtóerő miatt tehermentesülnek a szalagok, ízületek, könnyebbé válik a mozgás. A víz ellazító hatása, folyamatos tactilis ingerhatása a központi idegrendszerre hat. A vízben való mozgás által növekedik az izomerő, fokozódik az ízületek mozgásterjedelme és fájdalom is csökken.


Milyen panaszok esetén segít a gyógyúszás?


  • Hátfájás, gerincfájás
  • Derékfájás
  • Csípőfájás
  • ízületi fájdalom

 

Az Ön egészségügyi panaszainak pontos diagnosztizálsáa érdekében jöjjön el hozzánk Celldömölkre, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőbe és mi a vizsgálat után személyre szabott gyógyfürdős kezelést ajánlunk Önnek. Fontos, hogy a fürdőben TB támogatott kezelések is igénybe vehetők, ezek árairól itt tudhat meg többet.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020