Ha a nagyszülők az unokákkal töltenék az őszi szünetet – Irány a Vulkánfürdő!

Másfél hónap, és már itt is az őszi szünet. Egy újabb alkalom, hogy a nagyszülők az unokáikkal töltsenek egy kis időt.

Sok családban fordul elő ugyanis, hogy a szülők nem tudnak szabadságra menni a szünidő alatt, így a nagymama és a nagypapa lesz az élményekért felelős. És, ha már a közös élményekről van szó, egy szünidei fürdőzés jó választás lehet. A Vulkánfürdőben mindenképpen. Itt ugyanis a nagyszülők és a kicsik is találnak maguknak lehetőséget a kikapcsolódásra. A mama és a papa a kellemesen meleg gyógyvízben üldögélve támogathatja a működésben az ízületeket és az izmokat. Vagy épp ellenkezőleg: akár aktívan is mozoghatnak a vízben. Hogy ez miért olyan fontos, ebből a bejegyzésünkből kiderül.

Amíg nagyszülők a gyógyvízben töltik az időt, az unokák a nekik kialakított gyermekvilágban élvezhetik a napot. Ahol csúszdákat, különféle játékokat is találnak.

Persze egy kis plusz mozgás a gyermekeknek sem árt. A Vulkánfürdőben a teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence és egy tanmedence is. Érdemes ezeket is kipróbálni.

wassererlebniswelt-wellness-jufa-vulkan-thermen-resort-kinder-940x705

Szóval, ha jön a szünet, és családi programot tervezne, a Vulkánfürdő jó választás, itt minden korosztály jól érezheti magát.

Kíváncsi a fürdőbelépő árakra? Nézze meg itt, mennyibe kerül egy családi vagy egy  felnőtt, illetve gyermek jegy. És azt is tekintse meg, milyen kedvezmények járnak a nyugdíjas korban lévőknek.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!