Kajla útlevéllel Celldömölkre

Két érvünk is van, amiért a nyár második felében is érdemes a gyerekekkel Celldömölkre jönni. Egyrészt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) nyári kampányában érvényesíthető akciók bizonyos celldömölki szolgáltatásokra is kiterjednek. Másrészt mert a Vulkánfürdő strandján rengeteg gyermekeknek szóló attrakció található.

Ez utóbbiról már többször is postoltunk. Itt és itt is írtunk a celldömölki strandolási lehetőségekről. Előbbiről, az MTÜ kampányáról viszont eddig még nem esett szó. Ennek a lényege, hogy azok a családok, pontosabban gyerekek, akik a Kajla útlevelüket magukkal viszik a kirándulásra, akciós belépőt válthatnak a Kemenes Vulkánparkba. Egészen konkrétan: a gyerekek 20 százalék kedvezményt kapnak a diákjegy árából. Amennyiben az egész család együtt érkezik, mindenkinek jár a 10 százalék kedvezmény. 

Gyermek medence a Vulkánfürdő strandján

De ki az a Kajla? Kajla az MTÜ kampányának kabalafigurája, aki segít a gyerekeknek virtuálisan és a valóságban is megismerni, végigjárni Magyarország turisztikai attrakcióit – köztük Celldömölköt is. Szerintünk jól hangzik. Az akció részletei itt.

Ha pedig már a Vulkánparkban jár a család, a Vulkánfürdőt se hagyják ki. A strand rész és a belső gyermek világ biztosan remek élményeket nyújt majd a kicsiknek. A gyógyfürdőben pedig a szülők és a nagyszülők is tudnak kicsit lazítani.

 

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!